ВРЕМЕТО Е КВАДРАТ: ОТРЯЗЪЦИ ОТ ВЕЧНОСТТА 026

Мфрион. 30000 години. Вземи ръката и.

Синтреа. По пладне. Поклони се. Благодари на Слънцето за последните му лъчи и отправи молба към него да се върне възможно най-скоро.

Орфат. Зареждане. 26 894 000 години. Точка на топене и шпаги горе.

Пентей домилеус. 1430.

Тя взе всички писма и бележки от него и ги хвърли в огъня. Всички думи се превърнаха в пепел. На сутринта прислужницата изтърси пепелта навън и всичко отлетя нататък: към хълма, към други места и други векове…и всички орбити….

Онт. Дисекция. 13920.

МУЗИКАТА тушира празнотата на мислооплождането.  Серд – Ь4  взе ябълката и я търкулна от китката към лакътя си, прихващайки червеното кълбо в свивката. Рано или късно се оказваме прихванати, приклещени в неясни граници от неясни сили. Само знаем, че движението ни вече не е безусловно – помисли той.

За първи път отидох на Луната, когато бях на 4. Дядо каза, да затворя очи и когато ги отворих се намирахме на много странно място. Долу имаше само скалиста повърхност, а горе… Горе сякаш стотици черни сфери се въртяха и разкриваха златните си ивици. Въздухът беше особен. Сякаш липсваше онази типична за Земята миризма, за която никой от нас обикновено не си дава сметка – миризмата на хора, на живот, на движение и съприкосновение между всички сегменти материя.

Случвало ли ви се е да накиснете краката си в леген с вода и да постоите така. След 5 минути краката ви сякаш се сливат с водата и можете да усетите, че те съществуват и че са накиснати в леген с вода, единствено като ги размърдате. Тогава температурният дисонанс започва да танцува по кожата ви като гладни спа рибки. Горе долу това беше разликата между атмосферата на Земята и тази на Луната и в мига, който реших да се размърдам, натъртено я изпитах.

 

Орфибиан. Вълната. 82740 години.

Посочих вълната на Карла. Почнахме да гребем и се надявахме този път да успеем да я възкачим. Нямаше никой наоколо. Морето ни се довери. Щяхме да разкрием всичките му тайни. Вълната подхвана сърфа ми и аз скочих отгоре. Имах чувството, че пилотирам совалка и карам колело едновременно. Или че режех голяма буца масло с нож. Гладкостта на водата, в съчетание с формата и скоростта на трансформация винаги ме удивляваха. Морето и океанът бяха Хайв майнд и ние с Карла обичахме да сме част от него.

 

SAIRR  5098 Продължение на вечността. 

Базисно обхождайки проблема, не намирам основателна причина за притесненията Ви.  От щаба на делфините все още не са изпратили потвърждение. Считаме, че контролът върху главния поток на делиритасерум ще бъде възстановен в съвсем кратък срок. Засега нямаме отзиви за нарушения в сигнала. Нека замразим ход до противоположни сведения.

GF 6 00 Ставка! Ставка!

Котодонът се заплете. Прилепете се.

 

Трабалхири 3333.333.9  ГЕННО ПРЕРАЖДАНЕ.

Децата винаги ще омаловажават родителите си. Ще търсят други посоки, за да не са като тях. Нарича се еволюция.

 

Баббьи 380 000 СВЕТЕЦЪТ.

Гневът е като бумеранг: можеш да го хвърляш накъдето си поискаш, но той винаги тръгва и се връща към теб.

 

Зион 2077 ОПИЯНЕНИЕ.

Допиваме бутилката с етер и всичко потъва в меките отблясъци на тишината…

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s